lauantai 11. toukokuuta 2013

Next ones

Kaksi päivää. Kaksi animea. Kaksi uutta cosplayattavaa hahmoa löydetty.

Aloitetaan ensimmäisestä, joka on siis Haihane animesta Sekirei ja sen jatko-osasta Sekirei Pure Engagement. Aloitan pikku hiljaa hänen cossinsa väsäämisen, mikä ei tule olemaan helppoa, sillä asussa tulee olemaan monta ongelmakohtaa. Kaksi vaikeinta asiaa on side-osioiden väsääminen, jonka tulen tekemään jonkun/joidenkin avustuksella siten, että teen ensin peruspaidan ja -housut, jotka sitten 'päällystetään' itsestään liimautuvalla sidenauhalla, kun ne on ylläni. En tosin tiedä sitten, joustaako ne yhtään, etenkään paita, koska se pitäisi sitten saada päälle ja poiskin. Toinen vaikea osa on aseina käytettävät käsisysteemit. En vielä lainkaan tiedä, miten olisi helpointa toteuttaa ne, koska jos haluaisin ne oikeasti metallista (käsivarsille tulevat), pitäisi olla kaiken maailman välinettä ja härpäkettä, sekä taitoa, joten teen ne sekä 'kynnet' jollain muulla tavalla. Miksikö? Aikamuksena olisi osallistua joskus cosplaykisaan, tai ainakin näytökseen, mutta jaa-a, en tiedä sitten milloin...


Toinen hahmo on, jonka asun aion hankkia, enkä tehdä, on Konoe Mayo Chiki!-sarjasta. Hahmo on paljon helpompi, eikä mene niin kauaa aikaa cossin hommaamisessa kuin Haihanen. Onneksi sentään omistan jo kaulupaidan, sitä ei tarvitse hankkia, vaikkakin joudun bindaamaan reilulla kädellä ~ Nopeiden eBay-ninjailujeni perusteella sain tietooni, että peruukki + asu maksaa n. 143,37 € eli pääsen sinällään helpolla, koska kyseessä on kuitenkin tällainen kiva frakkiasu (?), sellainen kun voi maksaa vaikka kuinka ja paljon.


Noniinh, elikkä päätän näihin tunnelmiin, ensimmäisenä saatan aloittaa Konoe-murun, koska tuo asukokonaisuus tarvitaan vain ostaa, joten näinh~ Ei tässä mene, kuin seuraavan Desuconin budjetti, öh... Hehee, no jaah, säästölinjalla, kyllä mie tämän cossin ja Haihanen vielä saan, yosh~!

Ps. 
Tässä tämän päivän aikaansannokseni Mayo Chiki!n katsomisen lisäksi~

Jalle kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Vielä jos lisäätlukijat tuonne sivuun, niin vois seurailla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt pitäisi olla oikein laitettuna sinne. ^^

      Poista